PKN
Hervormde gemeente Dreischor-Noordgouwe
 
Concerten 2018 | Organisatie Stichting Vrienden Adriaanskerk Dreischor Concerten 2018 | Organisatie Stichting Vrienden Adriaanskerk Dreischor

lees meer »
 
Luscinia Jubileumconcert in de Adriaanskerk Dreischor 24-11-2018 Luscinia Jubileumconcert in de Adriaanskerk Dreischor 24-11-2018


De vereniging Luscinia (Italiaanse/latijnse betekenis: Nachtegaal/ Het Licht bezingend) is opgericht in 2003 door dirigent Wim Boer en bestaat momenteel uit 20 koorleden, die afkomstig zijn uit alle delen van de provincie Zeeland en bovendien uit West-Brabant. Het nog ‘jonge’ vocaal ensemble ‘Luscinia’ neemt in de regio een unieke plaats in, vooral op het gebied van kwaliteit en programmering.

lees meer »
 
Muziekvereniging Con Amore Noordgouwe

Muziekvereniging Con Amore Noordgouwe

Muziekvereniging Con Amore speelt jaarlijks in Allévo Cornelia en Duinoord die muziek die de bewoners het leukst vinden, dus marsen en meezingers.
Con Amore collecteert twee avonden per jaar voor het Prins Bernhard Cultuur Fonds en doet uiteraard elk jaar mee met de Eilandelijke Muziek Dag.
Het orkest geeft twee Jaaruitvoeringen: de Matinee, in oktober, is in het Dorpshuis Noordgouwe.
In 2012 heeft de vereniging iets nieuws gelanceerd: “Tafelen met Con Amore”: Het aanbieden van een lunch, voorafgaande aan de uitvoering, voor alle senioren van Noordgouwe/Schuddebeurs. Dit was zo’n succes, dat we het gaan herhalen, maar dan voor alle senioren van ons eiland.
De Avonduitvoering, met wat zwaarder repertoire, vindt plaats in de Driekoningenkerk van Noordgouwe.
 

lees meer »
 
Stichting Kamermuziek Schouwen-Duiveland Stichting Kamermuziek Schouwen-Duiveland

Contact Stichting Kamermuziek Schouwen-Duiveland:
E  
M 06 30 24 82 79


 

 
Duivelands Mannenkoor Adriaanskerk Dreischor

Duivelands Mannenkoor Adriaanskerk Dreischor

Het ongeveer 75 leden tellende Duivelands Mannenkoor staat onder leiding van Bram Bout (sinds 2015) en organist Stephan Folmer (sinds 1986).
 
Het zal bij velen bekend zijn dat het Duivelands Mannenkoor op ons eiland verschillende keren zangavonden houdt of hier aan meewerkt. Vrijwel altijd houdt het koor haar seizoensafsluiting in Dreischor.

Het mannenkoor is opgericht in 1981 met als doel het zingen van Psalmen, geestelijke- en vaderlandse liederen. Het repeteren hiervan gaat in een ontspannen, ongedwongen sfeer. Het Duivelands Mannenkoor zal verschillende bekende liederen zingen.


Duivelands Mannenkoor

 
 
 

Bijbelkring
datum en tijdstip 20-09-2018 om 19:45
meer details

Adriaanskerk Dreischor
datum en tijdstip 23-09-2018 om 10:00
meer details

Johnny Cash-kerkdienst
datum en tijdstip 23-09-2018 om 16:00
meer details

 
Hervormde gemeente Dreischor-Noordgouwe

Doopvont Noordgouwe
Hervormde gemeente Dreischor-Noordgouwe is een samenwerkingsverband van de Hervormde gemeente Dreischor met de Hervormde gemeente Noordgouwe. Sinds 19-10-2014 is ds. J.C. van de Putte (1956)  
M 06 31 99 36 60

als predikante aan onze gemeenten verbonden.
De ene zondag is er dienst om 10:00 in Dreischor, de andere zondag om 10:00 in Noordgouwe.
Binnen de gemeente zijn een zondagsschool en meerdere kringen actief.
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.