In de sacristie van de Adriaanskerk Dreischor In de sacristie van de Adriaanskerk Dreischor
Twee geestelijken voor een altaar. De linker giet uit een kan water of wijn in een ampul. De rechter giet boven een piscina water uit een lavaboketel over zijn rechterhand. ca. 1450. Bron: Sporen van de katholieke eredienst in middeleeuwse Zeeuwse kerken door Regnerus Steensma

Boodschap van ds. Josée van de Putte
datum en tijdstip 12-04-2020

Kerkdiensten op internet
datum en tijdstip 12-04-2020

Hervormde gemeente Dreischor-Noordgouwe is een samenwerkingsverband van de Hervormde gemeente Dreischor en de Hervormde gemeente Noordgouwe. Sinds 19-10-2014 is ds. Josée van de Putte (1956) als predikante aan onze gemeente verbonden.