Protestantse Gemeente Dreischor-Noordgouwe

Driekoningenkerk | KMSD


Kaarten aan de kassa € 20,- (12-18: € 10,- / onder 12: gratis)
Reserveren:
E   info@kmsd.nl
W WWW.KMSD.NL

Adriaanskerk | Schouws Kamerkoor | 10-03-2024


Informatie:
Schouws Kamerkoor

Driekoningenkerk | Con Amore


Muziekvereniging Con Amore levert een bijdrage aan de paasdienst en de kerstavonddienst in de Driekoningenkerk.

Informatie:
Con Amore Noordgouwe | Facebook

Sampleset Vierdag orgel Adriaanskerk Dreischor

In 2022 Willem Simonse en Leander van den Bos, elke toon, elk register, elke tik en knal, die bij het orgel hoort opgenomen, met hoge kwaliteit microfoons. Voor de kenners: schoeps. Daarnaast zijn er vele foto’s gemaakt, van registers, orgel, toetsen etcetera. Augustine heeft dat in software gezet, en zo is er nu een (gratis!) sampleset, geschikt voor Hauptwerk 4.2 en hoger, uit. Deze is via deze link te downloaden.
De set is gratis, toch willen we u vriendelijk vragen om, als u de set/ons werk waardeert, een passende donatie te geven.
For English press: lees meer on the right side.
Lees meer 

Adriaanskerk | Choral Evensong 06-10-2024 16:30Op 5 en 6 oktober 2024 houden we in de Adriaanskerk van Dreischor weer een English Choral Evensong weekend. Het is 2 dagen met elkaar repeteren om op zondagmiddag een Choral  Evensong uit te voeren. Dit alles onder leiding van de in Engeland bekende dirigent/componist/arrangeur Paul Spicer uit Londen. Voor iedereen die houdt van Engelse kerkmuziek is dit een buitenkansje.
Lees meer 

Adriaanskerk | Muziekvereniging Crescendo


Protestantse Gemeente Dreischor-Noordgouwe

Doopvont Noordgouwe

Protestantse Gemeente Dreischor-Noordgouwe is een samenwerkingsverband van de Protestantse Gemeente Dreischor en de Protestantse Gemeente Noordgouwe.