Protestantse Gemeente Dreischor-Noordgouwe

In de sacristie van de Adriaanskerk Dreischor In de sacristie van de Adriaanskerk Dreischor
Twee geestelijken voor een altaar. De linker giet uit een kan water of wijn in een ampul. De rechter giet boven een piscina water uit een lavaboketel over zijn rechterhand. ca. 1450. Bron: Sporen van de katholieke eredienst in middeleeuwse Zeeuwse kerken door Regnerus Steensma

Orgelmuziek Dreischor-Noordgouwe
datum en tijdstip 05-05-2021 om 20:00

Grote of Sint-Nicolaaskerk in Brouwershaven
datum en tijdstip 13-05-2021 om 10:00

Protestantse Gemeente Dreischor-Noordgouwe is een samenwerkingsverband van de Protestantse Gemeente Dreischor en de Protestantse Gemeente Noordgouwe.
E jcvdputte@gmail.com
M 06 31 99 36 60